Zoek rondom postcode

U bevindt zich hier:    
Pramtastic

Pramtastic

0 / 10.0
(0 stemmen)
Veldzicht 174
2543TT Den Haag
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0645390182
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo.pramtastic@gmail.com
52.0409054.261305
0 0 1 0
Gemiddelde waardering uit 0 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Het idee van Pramtastic bestond al een lange tijd, voordat we echt begonnen. We hebben zijn allebei jaren werkzaam geweest in de baby / kinderen industrie, en hadden beide onze eigen webshop. Eindelijk, na een paar jaar hebben we besloten om onze twee bedrijven samen te mengen tot één bedrijf. Dit was een goede beslissing en gaf ons de kans om ons idee van Pramtastic te veranderen in realiteit.


In de jaren dat we werkten en ontmoette, zwangere mama's en papa's op een dagelijkse basis, hoorden we vaak dezelfde klachten, vragen en wensen van onze klanten. Precies dit was de reden, en de motivatie, die wij zochten, om versheid in de traditionele markt te brengen. Mensen waren op zoek naar happyness, kleur, iets speciaals voor hun bundel van vreugde. Het enige probleem was dat ze het niet konden vinden. Dus gingen we op onderzoek uit, om te zien of we konden voldoen aan de wensen van onze klanten. Wij vonden een aantal grote merken met geweldige designs, zeer goede kwaliteit en duurzaamheid. Allen hebben de veiligheid en het comfort voor kinderen, als hoogste prioriteit, en allen voldoen aan de strenge normen en eisen van de EN 1888.


Op het moment dat wij deze merken hadden ingevoerd in onze winkel, merkten we dat het een verademing was voor onze klanten, en kregen daar zeer positieve reacties op terug. Zelfs mensen uit Frankrijk en België maakten afspraken om de kinderwagens te komen bezichtigen. Vanwege deze overweldigende reacties, ons idee en onze ambitie, om Pramtastic te realiseren werd hierdoor sterker en sterker. Onze fabrikanten stonden hiervoor open, en gaven ons het agentschap voor de Europese markt.


Wij nodigen jou uit om een kijkje te nemen bij onze kinderwagens, (Disney) baby en kindermeubels etc., en geven jou de kans om iets speciaals te aan te bieden aan jouw klanten, om hetzelfde WOW effect te krijgen van jouw klanten zoals wij deden. Cheer up your assortment!

Kenmerken

Groothandel in:
Baby en Kinderproducten
Kinderwagens en Kindermeubels
Kenmerken:
Groothandel
Importeur

Reviews

Plaats een review
|
Prima groothandel in Baby en Kinderproducten
Prima groothandel in Baby en Kinderproducten. Mooie producten en prima prijzen.
Mooie en exclusieve producten Goede prijs - kwaliteit verhouding. Groot assortiment.
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Venus Groothandel in Levensmiddelen(8.2/10.0)0.1km
Den Haag - Winkelstede 4
 
 
De Zuid-Hollandse Popcorn Groothandel(8.2/10.0)1km
Den Haag - Zilverstraat 112A
Groothandel in: Apparatuur, Verpakkingen
Kenmerken: Groothandel, Verpakt, Voorraad
 
 
Stijl Audio Groothandel(8.0/10.0)1.7km
Den Haag - Coevordenstraat 108
 
 
Zon Groothandel(8.0/10.0)1.8km
Den Haag - Kuinrestraat 87
 
 
nova impex(8.8/10.0)2.3km
Den Haag - Melis Stokelaan 556
Wij, van NOVAIMPEX, houden u op de hoogte van de nieuwste trends en bieden u een gevarieerde collectie van goederen voor uw winkel of handelsactiviteiten tegen gunstige prijzen. Doordat wij snel kunnen schakelen tussen vraag en aanbod, bespaart u hiermee tijd die u vervolgens kunt gebruiken ten bate...meer...
Groothandel in: Electronica, Retail
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Gravenzande - De Lier - Delft - Honselersdijk - Maassluis - Monster - Rijswijk Zh - Voorburg - Wassenaar - Wateringen
Groothandel Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact