Zoek rondom postcode

U bevindt zich hier:    
Holland Hotelware

Holland Hotelware

10 / 10.0
(1 stem)
Vlietweg 82A
2323LG Leiden
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0617477826
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@hollandhotelware.nl
52.1317484.469625
1 5 10
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Bent u op zoek naar een leverancier van serviesgoed, bestek, glaswerk en/of horeca-kleinmateriaal voor wie kwaliteit, service, een concurrerende prijsstelling en persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is?

Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken!

Holland Hotelware is zo’n horecagroothandel die naast een uitgebreid assortiment de prijs/kwaliteit verhouding van haar leveringsprogramma altijd in de gaten houdt.

Ongetwijfeld heeft u deze beloften wel vaker gehoord en bent u terecht kritisch.
Daarom nodigen wij u van harte uit om uzelf van het uitgebreide leveringsprogramma, de concurrerende prijsstelling en de persoonlijke aandacht voor u als ondernemer te overtuigen.
Alhoewel wij GEEN onpersoonlijke webwinkel hebben, kunt een groot gedeelte van ons assortiment op onze internetsite www.hollandhotelware.nl bekijken.

Uiteraard wilt u de kwaliteit van onze producten zelf voelen. Dan komen wij graag met de betreffende monsters bij u langs of nodigen wij u uit in onze showroom.
Een geheel vrijblijvende afspraak met ons is snel gemaakt. U kunt ons telefonisch, per email of via het contactformulier op onze internetsite van uw interesse op de hoogte stellen.

Kenmerken

Groothandel in:
Horecagroothandel
Groothandel in serviesgoed, bestek, glaswerk, buffet- en keukenmateriaal
Groothandel in horecabenodigdheden i.h.b. porselein, glaswerk en bestek

Plaats een review

In de buurt gevonden

Groothandel de Regenboog(7.4/10.0)1.5km
Leiden - Rooseveltstraat 14-G1
De Regenboog, groothandel in schoonmaakartikelen en schoonmaakmaterialen en machines .Tevens gebruikte inruilmachines. Demonstraties op afspraak. Dagelijks telefonisch bereikbaar op 071-5790097. gespecialtiseerd in vloeronderhoud. Levering door geheel Nederland....meer...
 
 
Paul Fleischeuer Groothandel Bloemen en Planten(7.8/10.0)2km
Voorschoten - Voorstraat 34
 
 
Koozies Benelux(8.4/10.0)2.3km
Leiden - Stevenshofdreef 20
Bent u op zoek naar een product om uw dranken lekker koel te houden, voor bijvoorbeeld een lekkere fles witte wijn, een flesje bier en een blikje frisdrank, dan heeft u de beste groothandel van Europa getroffen van neoprene verpakkingsproducten; Koozies Benelux. Koozies Benelux is als groothandel...meer...
Groothandel in: Verpakkingen
 
 
Drankengroothandel Boonekamp B.V.(8.6/10.0)2.7km
Leiden - Amphoraweg 12
Drankengroothandel Boonekamp is een groothandel in dranken, food en non-food. Wij leveren aan onder andere horeca, kantines, bedrijven en instellingen.Vanuit dit distributiecentrum vertrekken dagelijks zes vrachtauto’s om de goederen, op rolcontainers, bij hun relaties in de regio Leiden,...meer...
 
 
Hollandse Bloemen Groothandel(8.2/10.0)2.7km
Leiden - Margaret Staalstraat 51
 
 

Plaatsen in de buurt

Katwijk Zh - Leiderdorp - Leidschendam - Noordwijk Zh - Oegstgeest - Rijnsburg - Voorburg - Voorhout - Voorschoten - Wassenaar
Groothandel Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact