Zoek rondom postcode

U bevindt zich hier:    
Fashion Twist

Fashion Twist

6 / 10.0
(1 stem)
Deventerseweg 41
2994LE Barendrecht
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0108209814
Fax: (+31) 0108209811
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@fashion-twist.nl
51.8612074.512867
1 3 1 6
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Bedrijfsomschrijving

Fashion Twist is opgericht in 2011 door de huidige 2 eigenaren welke beide dezelfde visie hadden over de ontwikkelingen binnen de Bodyfashion branche. Hun gedeelde ervaring leerde dat verandering binnen de branche noodzakelijk was om ondernemers gezond te houden.

Van moeten naar willen
Als ondernemer actief in de Bodyfashion moet je te veel. Allerlei verplichtingen om überhaupt iets te mogen verkopen. de vraag is of je dat als ondernemer ook wilt. Meestal niet, maar andere mogelijkheden zijn er nagenoeg niet. Fashion Twist probeert hierin verandering aan te brengen door op meerdere niveau’s en concepten de samenwerking met zowel leveranciers als retailers aan te gaan.

Dit heeft geresulteerd in het dienstenpakket zoals wij dat op dit moment aanbieden, waarbij de successen voor vele al zijn gemaakt. Uitgangspunt van alle samenwerkingen is gebaseerd op het (financieel) gezond houden van alle partijen. Niemand heeft er wat aan als maar één enkele partij mag profiteren en de ander op de blaren moet zitten.

Fashion Twist luistert graag naar u als ondernemer om te kijken wat u WILT. Onze ervaring en uw wensen kunnen resulteren in een succes, waarbij we afstappen van het MOETEN.

Van groothandel tot partner
De diensten van Fashion Twist gaan verder dan u gewend bent. U kunt lingerie en badmode inkopen via de groothandel (eveneens Dropship) of een volledig partnership aangaan met het consignatie programma. Altijd in samenspraak en met de beste keuze voor uw onderneming.

Nieuwsgierig en interesse in meer informatie neem contact met ons op voor het maken van een (telefonische) afspraak. Geheel vrijblijvend gaan wij het gesprek met u graag aan.

Kenmerken

Groothandel in:
Kleding
Groothandel in badmode
Groothandel in lingerie
Groothandel in nachtmode
Groothandel in ondergoed

Reviews

Plaats een review
|
anncoene36@hotmail.com
Hoe werkt jullie consignatiesysteem? Hoor het graag? Ann
Waardering:
3.0 6.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Peggy's Lingerie(8.8/10.0)0km
Barendrecht - Deventerseweg 41
Peggy's Lingerie Party's is een groothandel gespecialiseerd in het verkopen van bodyfashion aan zelfstandige verkoopsters. Klanten in het netwerk hebben gegarandeerd commercieel sterke merken om mee te werken, waarvan sommige exclusief voor Peggy's Lingerie zijn. Verkoop kan van 1 stuk tot volledig...meer...
Groothandel in: Kleding
 
 
China Bazaar Groothandel Rotterdam(7.8/10.0)1.9km
Rotterdam - Schothorst 4B
 
 
H. Knijft Horeca Groothandel(8.4/10.0)2.3km
Rotterdam - Hekendorpstraat 48
 
 
Waw Groothandel(8.2/10.0)2.4km
Rotterdam - Enk 136B
 
 
Barendrechtse Agrarische Groothandel (Brag)(7.2/10.0)2.7km
Barendrecht - Donk 13
 
 

Plaatsen in de buurt

Heinenoord - Hendrik Ido Ambacht - Hoogvliet Rotterdam - Krimpen Aan Den Ijssel - Maasdam - Mijnsheerenland - Oud Beijerland - Puttershoek - Rotterdam - Zwijndrecht
Groothandel Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact